Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
TM6 TM5 TM31

Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas

4.1 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (salsa, coentros, manjericão, aneto, hortelã, etc.)
  • 800 g água
  • 1 ¼ c. chá de sal
  • 100 g bulgur
  • 35 g azeite, mais q.b. p/ untar
  • 1 dente de alho
  • 300 g acelga cortada em pedaços
  • 150 g queijo ricota
  • 6 ovos
  • 100 g leite

Voeding
per 1 dose
Calorieën
1160.3 kJ / 277.3 kcal
Eiwitten
12.7 g
Koolhydraten
19.8 g
Vetten
17.1 g
Verzadigd vet
5.2 g
Vezels
4 g
Natrium
708.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten