Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g trigo sarraceno
- 30 g chalota cortada ao meio
- 3 pés de cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 40 g azeite
-
300
g pimento amarelo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
of 300 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.) - 1 c. chá de sal
- 1200 g água
- 100 g queijo feta cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 634 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25 Min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2h 30min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1h 30min
Caril de couve-flor
35 Min
Salada de quinoa, grão e caju
30 Min
"Arroz" de couve-flor
25 Min
Salada de quinoa e favas
20 min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1óra
Salada marinada com quinoa e sementes tostadas
2h
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
55min
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30 Min
Pesto de beterraba assada com amêndoa
30 Min