Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g trigo sarraceno
- 30 g chalota cortada ao meio
- 3 pés de cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 40 g azeite
-
300
g pimento amarelo cortado em pedaços (2 cm aprox.)
of 300 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.) - 1 c. chá de sal
- 1200 g água
- 100 g queijo feta cortado em cubos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1495 kJ / 357 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 634 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Millet com legumes e molho tahini
45 Min
Salada de trigo sarraceno com camarão, agrião e laranja
30min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Piza de feijão-verde e pesto
1 Std. 45 Min
Salada de beterraba com halloumi
15min
Salada de quinoa e legumes
45 Min
Salada de lentilhas com Camembert
1 Std. 10 Min
Salada de quinoa e favas
20min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 Min
Salada de quinoa, grão e caju
30min
Húmus
10min