Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tzatziki
20 Min
Risoto de pera, noz e gorgonzola
35min
Polenta com cogumelos e espinafres
35min
Risoto de beterraba
30 Min
Panquecas de grão
20 Min
Falafel de couve-flor e lentilhas vermelhas
2 godz. 30 min
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20 min.
Strogonoff de palmito e cogumelos com puré de pastinaca e alho-francês
1 Std. 15 Min
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8小时