Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g trigo sarraceno
- 50 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 60 g queijo parmesão
- 120 g beterraba cozida cortada em pedaços
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 2 ½ c. chá de sal
- 400 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 50 g chalota
- 1 dente de alho
- 2 folhas de salva fresca
- 60 g manteiga
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1475 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almôndegas de tofu com arroz integral & quindim vegan
1 Std. 35 Min
Bolinhas de mandioca com molho de limão e sementes de papoila
1 Std.
Panquecas de cenoura com salada de tomate
1 Std.
Queques de curgete e parmesão
50min
Tarte de polenta e curgete
50min
Polenta de abóbora
45 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1h 25min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6 godz.
Soufflé de legumes da época
2h 10 min
Falafel de milho
40 Min
Risoto de alcachofra
30 Min
Polenta com cogumelos e espinafres
35 Min