Compatibele versies
Legumes assados com trigo sarraceno, queijo feta e limão
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g couve-de-bruxelas cortada em metades
- 480 g curgete cortada em meias luas (1 cm aprox.)
- 480 g cenoura cortada em palitos
- 85 g azeite
- 2 ¼ c. chá de sal
- 2 pés de alecrim, só as folhas
- 210 g trigo sarraceno
- 720 g água
- 60 g queijo feta
- 3 - 5 pés de aneto, mais q.b. p/ guarnecer
- ¼ c. chá de pimenta preta
- 1 limão (raspa e sumo)
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1146 kJ / 273 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 641 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Trigo sarraceno com cogumelos
25min
Salada de quinoa e manga
1h
Feta vegan em azeite e ervas
1 godz. 10 min
Massa com abóbora e couve kale
45min
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25min
Salada de arroz integral proteica
55 dk
Salada quente de bulgur com abóbora
50 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Bowl de cogumelos vegan
1sa 20 dk
Salada de quinoa com tofu
55 dk
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 dk
Salada de bulgur, feijão e atum
45min