Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g abóbora-manteiga cortada em cubos pequenos (1x1 cm aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 700 g água
- 300 g quinoa preta
- 35 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- 2 dentes de alho
- 300 g couve-de-bruxelas
-
50
g arandos
of 50 g passas de uva - 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 15 g mostarda
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1365 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h
Estufado de lentilhas com legumes
1h 45 min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 min
Millet com legumes e molho tahini
45 min
Risoto de cevada perolada, agrião e espargos
1 godz. 15 min
Salada de quinoa em folhas de alface
30 min
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 min
Assado de lentilhas
2 Std. 25 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2 godz. 40 min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3u.
Bolonhesa vegan
40 min