Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g espelta
- 20 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 1 dente de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g salsa
- 50 g cebola
- 300 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo caldo de legumes - 150 g pão duro cortado em pedaços
- Leite q.b. p/ demolhar (200-250 g aprox.)
- 2 ovos
- 1 - 2 pitadas de cominhos em pó
- ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 19.1 g
- Vetten
- 4.4 g
- Verzadigd vet
- 0.8 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crepe de grão com húmus de azeitona e granola salgada de curcuma
55 min
Torrão de chocolate
2h
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Seitan Wellington com legumes a vapor
1 Std. 45 Min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Bolas energéticas de aveia e cenoura
50 Min
Assado festivo de tofu e legumes da Anabela Jacinto
1h 30min
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40 Min
Sopa de bulgur e lentilhas vermelhas
55 min
Rolo vegetariano
1h 50min