Apparaten en accessoires
Vegetarische Wellington
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
702.5 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2627 kJ /
632.5 kcal
Vetten
46.5 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.3 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Geen beoordelingen
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Popeye's power bowl met bramen
Geen beoordelingen
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Vegetarische chili
1u. 5min
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Moussaka met linzen
2u. 20min
Stoofgerecht met tofu
30min
Vegetarische bonenburger
1u. 20min