
Apparaten en accessoires
Vegetarische Wellington
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
632.5 kcal /
2627 kJ
Eiwitten
9.8 g
Vetten
46.5 g
Koolhydraten
40.2 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.3 g
Natrium
702.5 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Moussaka met linzen
2u. 20min
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Geen beoordelingen
Stevige linzenchili
50min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Chocolade babka
3u.
Pompoenbrood
1u. 45min
Zoetzure dhal
Geen beoordelingen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16u.
Levercake
1u. 50min
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen