Apparaten en accessoires
Vegetarische Wellington
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 porties
Ingrediënten
Bladerdeeg
-
boter in blokjes (1 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout2 snuifjes
-
poedersuiker2 snuifjes
Garnering
-
uien gehalveerd200 g
-
verse champignons de Paris, in vieren gesneden250 g
-
water200 g
-
gedroogde vruchten mengeling40 g
-
boter in stukken60 g
-
teentje knoflook2
-
zout2 snuifjes
-
gemalen witte peper2 snuifjes
-
currypoeder2 tl
-
verse rozemarijn enkel de bladeren2 stengels
-
zoete aardappelen in blokjes400 g
-
rapen in blokjes200 g
-
olijfolie3 el
-
ei losgeklopt50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
702.5 mg
Eiwitten
9.8 g
Calorieën
2627 kJ /
632.5 kcal
Vetten
46.5 g
Vezels
6.2 g
Verzadigd vet
25.3 g
Koolhydraten
40.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feesttafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Omelet Caprese
30min
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vichyssoise met pasta
35min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45min
Roergebakken Groenten
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Geroosterde Bloemkoolsteaks met Salsa en Puree
1u.
Groene Overheerlijke Quinoa Bowl Salade
Geen beoordelingen