Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 200 g boter, in blokjes (1 cm)
- 200 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 90 g koud water
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes poedersuiker
Garnering
- 200 g uien, gehalveerd
- 250 g verse champignons de Paris, in vieren gesneden
- 200 g water
- 40 g gedroogde vruchten mengeling
- 60 g boter, in stukken
- 2 teentje knoflook
- 2 snuifjes zout
- 2 snuifjes gemalen witte peper
- 2 tl currypoeder
- 2 stengels verse rozemarijn, enkel de bladeren
- 400 g zoete aardappelen, in blokjes
- 200 g rapen, in blokjes
- 3 el olijfolie
- 50 g ei, losgeklopt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2627 kJ / 632.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 25.3 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 702.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1h 30min
Azteca taart
1h
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gegrilde zeevruchten plank
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Vegan bosbessen en cheesecake muffins
1h 20 min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Pizza Margherita
2h 10min
Vegetarisch medaillon
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40 min