Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bulgur
- 1300 g Wasser
- 2 TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 300 g Bulgur
Linsen Dal
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 4 Knoblauchzehen
- 3 TL Garam Masala
- 2 TL Kurkuma, gemahlen
- ½ - 1 TL Chiliflocken, getrocknet, nach Geschmack
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 15 g Sesamöl
- 200 g rote Linsen, getrocknet, (siehe Tipp)
- 600 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 400 g Kokosmilch
- 200 g Wasser
- Salz, zum Abschmecken
- Pfeffer, frisch gemahlen, zum Abschmecken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2015 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 653 mg
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45min
One Pot Penne mit Linsenbolognese
40min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Indisches Gemüsecurry
50min
Dal Makhani
1 godz. 15 min
Palak Paneer mit Reis
45min
Korma Paste
1 godz. 15 min
Korma-Gemüse-Curry
25min
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40min
Kichererbsen Masala
45min
Linsendal
35min
Belugalinsen-Lasagne
3h 35min