Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Käse, in Stücken, z.B. Tilsiter, Gouda, Emmentaler oder weicher Bergkäse
- 70 g Butter
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- 400 g Maroni, gegart, geschält
- 60 g Buchweizen-Mehl
- 2 Eier (Größe M)
- 3 - 3 ½ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
-
400
g Rote Rüben, roh, in Stücken (2 cm)
of 400 g Rote Rüben, gegart, in Stücken (2 cm) - 300 g Kartoffeln, mehlig, geschält, in Stücken (2 cm)
- 2 - 3 EL Öl
- 100 g Milch
- 3 EL Kren, frisch gerissen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3053 kJ / 730 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 17 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 2198 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinatstrudel mit Erdäpfeln
1h 30min
Saftige Rote-Rüben-Laibchen aus dem Ofen
1h 5 min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1h 20 min
Saibling auf Rote-Rüben-Hirsotto
50 min
Getrüffelte Erdäpfelsuppe (vegan)
35 min
Topfenspinatknödel mit RUPP Feinster Streich Blauschimmelkäse
50 min
Butternusscreme mit Ofengemüse
1h 20 min
Kürbis-Lasagne
1h 45 min
Maronipressknödel
1u. 50min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1h
Wurzelstrudel mit Räucherforelle und Karottensauce
1h
Rotkrautstrudel
1h 10 min