Fleischlose faschierte Laberl

4.3 31 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 Portion

Ingrediënten

  • Wasser
    900 g
  • Buchweizen
    100 g
  • Haferflocken zart
    30 g
  • gemischte Samen und Kerne
    50 g
  • Parmesan in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Zucchini in Stücken (2-3 cm)
    100 g
  • Zwiebeln geviertelt
    50 g
  • Karotten in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Basilikum, frisch Blättchen abgezupft
    3 g
  • Petersilie, frisch Blättchen abgezupft
    5 g
  • Paprikapulver, geräuchert (optioneel)
    ½ TL
  • Pfeffer, gemahlen
    ½ TL
  • Salz
    1 TL
  • Semmelbrösel
    50 g
  • Sonnenblumenöl
    3 - 4 EL

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 334 mg
Eiwitten 14 g
Calorieën 1673 kJ / 400 kcal
Vetten 23 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...