Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rote Linsen
- 100 g Tellerlinsen
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- ½ Chili, frisch, entkernt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
-
1000
g Kürbis
of 1000 g Süßkartoffeln - 500 g Wasser
- 1 EL Thymian, getrocknet
- 2 - 3 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 2 TL Paprikapulver
- 1 Msp. Zimt, gemahlen
- ½ TL Salz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 2 Äpfel, säuerlich
- 2 - 3 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1402 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 241 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40 Min
Linsen Dal mit Bulgur
45 Min
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Kürbisgulasch
45 Min
Kürbis-Paprika-Kraut mit Erdäpfeln
45 Min
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Gewürzhirse mit Gemüse und Spiegeleiern
50 Min
Indisches Gemüsecurry
50 Min
Linsenbraten mit cremigem Gemüsesalat
1 Std.
Melanzani-Zucchini-Auflauf mit Linsen
1 Std. 20 Min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min