
Apparaten en accessoires
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
Voorbereiding. 20min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Karotten in Stücken (4 cm)250 g
-
Fenchel in Stücken (4 cm), mit Fenchelgrün für die Dekoration250 g
-
Hirse150 g
-
Wasser1200 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht2 TL
-
Rosinen (optioneel)40 g
-
Cashewkerne2 - 4 EL
-
Ras el Hanout2 TL
-
Kokosöl2 TL
-
Kurkuma, gemahlen½ TL
-
Salz1 TL
-
Honig½ TL
Voeding per 1 Portion
Calorieën
270 kcal /
1130 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
8 g
Koolhydraten
42 g
Vezels
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Lunch Bowl
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk