Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g Karotten, in Stücken (4 cm)
- 250 g Fenchel, in Stücken (4 cm), mit Fenchelgrün für die Dekoration
- 150 g Hirse
- 1200 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 40 g Rosinen (optioneel)
- 2 - 4 EL Cashewkerne
- 2 TL Ras el Hanout
- 2 TL Kokosöl
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 1 TL Salz
- ½ TL Honig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1130 kJ / 270 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Linsenbolognese "Orient" mit Kräutermandeln
40 Min
Hirseknödel mit Spinat auf Tomatenragout (glutenfrei)
1小时 20 分钟
Kichererbsen-Gemüse-Curry mit RUPP Gouda
45 Min
Kürbissuppe mit Hirse
35 Min
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1 Std.
Belugalinsen-Lasagne
3 Std. 35 Min
Quinoa-Giersch-Gratin
1 Std.
Erdäpfel-Sellerie-Gratin mit Paprikasauce
1 Std. 30 Min
Bunter Hirsesalat
45 Min
Grünkernknödel mit Wurzelgemüseragout
1h 5min
5-Elemente Kraftbrei mit Quinoa und Maroni
45 Min
Rote Rüben-Gulasch mit Dill-Erdäpfel
1 Std. 30 Min