Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fresh button mushrooms, sliced
- 300 g quinoa
- 60 g olive oil
- 30 g rice vinegar
- 80 g soy sauce
- 40 g sesame oil
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 220 g onions, cut in wedges
- 130 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 1 garlic clove
- 750 g water
- 1 tsp salt
- ½ - 1 red onion
- 150 g cucumber
- 12 cherry tomatoes
-
100
g asparagus
of frozen edamame beans - 160 g tinned sweetcorn
- 120 - 150 g fresh baby spinach, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1542 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Crispy Korean Tofu
1h 20min
Supreme Plant Poke Bowl
1sa 10 dk
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
45min
Kale Pesto Pasta Salad
50 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
45min
Tomato and Feta Pasta
50 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min