Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g fresh button mushrooms, sliced
- 300 g quinoa
- 60 g olive oil
- 30 g rice vinegar
- 80 g soy sauce
- 40 g sesame oil
- 2 tsp toasted sesame seeds
- 220 g onions, cut in wedges
- 130 g carrots, sliced (1-2 cm)
- 1 garlic clove
- 750 g water
- 1 tsp salt
- ½ - 1 red onion
- 150 g cucumber
- 12 cherry tomatoes
-
100
g asparagus
of frozen edamame beans - 160 g tinned sweetcorn
- 120 - 150 g fresh baby spinach, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2662 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 11 g
- Natrium
- 1542 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1h 10min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Mexican Quinoa Salad
30 min