Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
brins de fines herbes fraîches (par ex.: basilic, sauge, romarin)
of 1 c. à soupe d'un mélange d'herbes séchées - 1 gousse d'ail
- 2 ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de grains de poivre noir
- 700 g de rumsteack de boeuf
- 500 g d'eau
- 1 échalote, coupée en deux
- 1 filet d'anchois à l'huile
- 1 c. à café de câpres (optioneel)
- 30 g d'huile d'olive
- 600 g de courgettes, en morceaux (2-3 cm)
- 1 pincée de poivre moulu
- 6 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Poêlée de poulet, paprika et légumes de saison
1 godz. 20 min
Agneau de Pâques vapeur et petits légumes
1 Std. 30 Min
Salade de pâtes estivale
30min
Gratin de poisson et pommes de terre
1h 10min
Omelette brocoli-jambon
35 Min
Lasagne de courgette et jambon blanc
1 Std. 5 Min
Millet au poulet curry
35 Min
Pilaf de riz sauvage au porc
1h 10min
Omelette thaïe farcie au poulet
50min
Margarita aux canneberges
5min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Moussaka à la turque
1h 10min