Omelette caprese

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • œufs
    6
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • d'eau
    700 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    220 g
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
    110 - 170 g
  • de basilic frais émincées, pour la finition
    5 - 8 feuilles
  • de la crème de vinaigre balsamique pour la finition

Voeding per 1 portion

Calorieën 219.1 kcal / 916.6 kJ
Eiwitten 17.5 g
Vetten 14.8 g
Koolhydraten 3.6 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 6.9 g
Natrium 622.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...