Omelette caprese

4.6 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 700 g d'eau
  • 220 g de tomates cerise coupées en deux
    220 g de tomates poire, coupées en deux
  • 110 - 170 g de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)
  • 5 - 8 feuilles de basilic frais émincées, pour la finition
  • de la crème de vinaigre balsamique pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 622.3 mg
Eiwitten 17.5 g
Calorieën 916.6 kJ / 219.1 kcal
Vetten 14.8 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 6.9 g
Koolhydraten 3.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...