Apparaten en accessoires
Omelette caprese
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
œufs6
-
de sel½ c. à café
-
de poivre moulu¼ c. à café
-
d'eau700 g
-
de tomates cerise coupées en deux220 g
-
de mozzarella de bufflonne coupée en demi-lunes (0,5 cm)110 - 170 g
-
de basilic frais émincées, pour la finition5 - 8 feuilles
-
de la crème de vinaigre balsamique pour la finition
Voeding per 1 portion
Calorieën
219.1 kcal /
916.6 kJ
Eiwitten
17.5 g
Vetten
14.8 g
Koolhydraten
3.6 g
Vezels
0.8 g
Verzadigd vet
6.9 g
Natrium
622.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Je créé de la magie dans ma cuisine
30 recepten
Benelux
Benelux