Apparaten en accessoires
Gin en lavendelijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 35min
10 porties
Ingrediënten
-
suiker150 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
lavendelbloemen gedroogd (± 5 g)1 ½ - 2 el
-
eierdooiers4
-
vanillestokje enkel het merg1
-
crème fraîche320 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
gin droog40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
44.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
790.4 kJ /
188.9 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
19.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Vegan feta in olie met kruiden
Geen beoordelingen
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3u. 45min
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Geel gekleurde eieren
55min
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Aspergesoep met citroen
55min
Pâté in korst
10u.
Gebakken spinazie met eieren
40min
Chocolade Moelleux
15min
Baguette / Stokbrood
3u. 45min