Apparaten en accessoires
Gin en lavendelijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 35min
10 porties
Ingrediënten
-
suiker150 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
lavendelbloemen gedroogd (± 5 g)1 ½ - 2 el
-
eierdooiers4
-
vanillestokje enkel het merg1
-
crème fraîche320 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
gin droog40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
44.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
790.4 kJ /
188.9 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
19.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min
Pruimenjam
55min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Glutenvrije kerstfruitcake
Geen beoordelingen
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk op een stokje
1u. 20min
Worteltaart
2u.
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Hollandaisesaus
15min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.