Apparaten en accessoires
Gin en lavendelijs
Voorbereiding. 5min
Totaal 14u. 35min
10 porties
Ingrediënten
-
suiker150 g
-
melk min. 3,2%620 g
-
lavendelbloemen gedroogd (± 5 g)1 ½ - 2 el
-
eierdooiers4
-
vanillestokje enkel het merg1
-
crème fraîche320 g
-
vers geperst citroensap1 el
-
gin droog40 - 50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
44.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
790.4 kJ /
188.9 kcal
Vetten
9.9 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
19.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Ice Ice Baby
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Geen beoordelingen
Margarita van komkommer en chilipeper
Geen beoordelingen
Rabarber en gember gin fizz
336u. 10min
Gorgonzola-ijs met gebakken peren en geroosterde walnoten
14u. 15min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
20min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1u. 25min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Amandelpap
10min
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min