Apparaten en accessoires
Spinazieknoedels in tomatenragout
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Spinazieknoedels
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)200 g
-
uien gehalveerd70 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 stengels
-
boter60 g
-
melk130 g
-
oudbakken witbrood in blokjes250 g
-
mozzarella in blokjes (1 cm)150 g
-
bloem40 g
-
eieren3
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Tomatenragout
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree10 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
zout en iets meer om af te kruiden½ tl
-
water100 g
-
kerstomaten250 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse basilicum fijngehakt1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2760 kJ /
656 kcal
Vetten
34 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Worst met erwtenrisotto
30min
Risotto bolognese
45min
Pompoenrisotto met spek
25min
Pistache Shake met Witte Chocolade
10min
Pizza bianca met salsiccia (Italiaanse venkelworst) en boerenkool
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
35min
Kiwi en frambozen chia pudding (zonder toegevoegde suiker)
4u. 15min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Coconut Dream
10min
Verse zomerse loempia’s
30min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min