Spinazieknoedels in tomatenragout

Spinazieknoedels in tomatenragout

4.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

Spinazieknoedels
  • diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)
    200 g
  • uien gehalveerd
    70 g
  • verse peterselie enkel de bladeren
    5 stengels
  • boter
    60 g
  • melk
    130 g
  • oudbakken witbrood in blokjes
    250 g
  • mozzarella in blokjes (1 cm)
    150 g
  • bloem
    40 g
  • eieren
    3
  • zout
    ½ tl
  • gemalen nootmuskaat
    1 snuifje
Tomatenragout
  • uien gehalveerd
    100 g
  • teentje knoflook
    1
  • olijfolie en iets meer om in te vetten
    20 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • tomatenpuree
    10 g
  • suiker
    1 tl
  • gedroogde tijm
    ½ tl
  • zout en iets meer om af te kruiden
    ½ tl
  • water
    100 g
  • kerstomaten
    250 g
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • verse basilicum fijngehakt
    1 tl

Voeding per 1 portie

Calorieën 656 kcal / 2760 kJ
Eiwitten 24 g
Vetten 34 g
Koolhydraten 58 g
Vezels 6.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...