Apparaten en accessoires
Spinazieknoedels in tomatenragout
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Spinazieknoedels
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)200 g
-
uien gehalveerd70 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 stengels
-
boter60 g
-
melk130 g
-
oudbakken witbrood in blokjes250 g
-
mozzarella in blokjes (1 cm)150 g
-
bloem40 g
-
eieren3
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Tomatenragout
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree10 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
zout en iets meer om af te kruiden½ tl
-
water100 g
-
kerstomaten250 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse basilicum fijngehakt1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
24 g
Calorieën
2760 kJ /
656 kcal
Vetten
34 g
Vezels
6.4 g
Koolhydraten
58 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Pizza Diavola
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Smoothie bowl met kersen en cacao nibs
10min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Geen beoordelingen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Quiche met Ricotta en Paprika
Geen beoordelingen
Victoria biscuit gebak
1u. 10min