
Apparaten en accessoires
Spinazieknoedels in tomatenragout
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Spinazieknoedels
-
diepgevroren bladspinazie ontdooid, in stukken (2 cm)200 g
-
uien gehalveerd70 g
-
verse peterselie enkel de bladeren5 stengels
-
boter60 g
-
melk130 g
-
oudbakken witbrood in blokjes250 g
-
mozzarella in blokjes (1 cm)150 g
-
bloem40 g
-
eieren3
-
zout½ tl
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
Tomatenragout
-
uien gehalveerd100 g
-
teentje knoflook1
-
olijfolie en iets meer om in te vetten20 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
tomatenpuree10 g
-
suiker1 tl
-
gedroogde tijm½ tl
-
zout en iets meer om af te kruiden½ tl
-
water100 g
-
kerstomaten250 g
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
verse basilicum fijngehakt1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
656 kcal /
2760 kJ
Eiwitten
24 g
Vetten
34 g
Koolhydraten
58 g
Vezels
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoen Chai Latte
Geen beoordelingen
Hugo spritz
25u. 10min
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Turkse gekruide lamshapjes
1u. 30min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1u. 30min
Horror punch
20min
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Tunesische Chorba
45min
Batbout met kaas
30min
Tostadas met kip
40min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
Geen beoordelingen
Focaccia met uien
1u. 30min