
Apparaten en accessoires
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
405.3 kcal /
1695.8 kJ
Eiwitten
15.2 g
Vetten
24.3 g
Koolhydraten
33.2 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Natrium
563.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Vegan citroen en zwarte thee taart
Geen beoordelingen
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Fruitpapje met ontbijtgranen
Geen beoordelingen
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Geen beoordelingen
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.