Apparaten en accessoires
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
563.3 mg
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
33.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Geen beoordelingen
Snelle Thaise kipcurry
40min
Gevulde groenten
1u. 20min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18u.
Beef laab
1u. 5min
Linzenbrood
1u. 55min
Courgetteomelet
40min
Chili non Carne
1u.
Indiase groentencurry
50min
Tex-Mex tortilla's met varkensreepjes en zwarte bonen
1u. 20min