Apparaten en accessoires
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
6 porties
Ingrediënten
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water te vullen tot 1L
Yoghurtsaus
-
yoghurt, 3,5% V.G.400 g
-
limoensap15 g
-
honing10 g
-
gemalen kardemom½ tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
zout1 tl
Falafel
-
lente-ui in ringen (1 cm)110 g
-
teentjes knoflook3
-
verse koriander enkel de bladeren4 takjes
-
verse peterselie enkel de bladeren4 takjes
-
eierdooier1
-
witte kikkererwten, uit blik uitgelekt400 g
-
olijfolie20 g
-
vers geperst citroensap20 g
-
gemalen koriander1 tl
-
gemalen komijn1 tl
-
zout1 tl
-
bloem40 g
-
bakpoeder1 tl
-
paneermeel40 g
-
olie om te frituren1500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
563.3 mg
Eiwitten
15.2 g
Calorieën
1695.8 kJ /
405.3 kcal
Vetten
24.3 g
Vezels
5.8 g
Verzadigd vet
4.5 g
Koolhydraten
33.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasrecepten
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Hartige Ratatouille Taart
1u. 30min
Boeddha bowl met kip
1u.
Roerbak met aubergines en kofu
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
1u. 5min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Dille en feta flatbread
1u. 20min
Aardappel en amandel schijf met bonen en tomatensaus
50min
Dim sum 'Sieuw mai'
Geen beoordelingen
Glutenvrije frambozen rolgebak
Geen beoordelingen