Apparaten en accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Temaki Sushi
Geen beoordelingen
Butter Chicken
1u.
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Geen beoordelingen
Napolitaanse Pizza
Geen beoordelingen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Noten bolognese
35min
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen