Apparaten en accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45min.
Pompoen Chai Latte
20min.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Žádné hodnocení
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1hod. 20min.
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1hod. 45min.
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min.
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Žádné hodnocení
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min.
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min.
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Žádné hodnocení
Geraardbergse Mattentaarten
1hod.
Risotto met oesterzwam en champagne
35min.