Apparaten en accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Pompoen Chai Latte
20min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3u. 10min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
XXL kip pastei
1u. 55min
Aromatische kipcurry
1u.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Ananas Dessert met Meringue
25min