Apparaten en accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1 h 20 min
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
No ratings
Pindakaas Bosbessen Rolls
No ratings
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Vegan pudding
15 min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30 min
Zuurkoolsoep, gevulde gestoomde broodjes met romige champignonsaus
55 min
Gegrilde kaas met champignons
No ratings
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
No ratings
Pindakaas Havermoutbal
No ratings
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min