Apparaten en accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie
Ingrediënten
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
415.6 mg
Eiwitten
20.2 g
Calorieën
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Vetten
20.3 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
7.4 g
Koolhydraten
68.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Chorizo Quiche
2u. 30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min