Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portie

Ingrediënten

  • Scamorza in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
    70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)
  • pecorino in stukken gesneden (2 cm)
    70 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • selder in stukken gesneden
    60 g
  • wortelen in stukken gesneden
    60 g
  • olie
    40 g
  • kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)
    270 g
  • water
    1000 g
  • groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
    2
  • kaneel, gemalen
    1 tl
  • witte peper, gemalen
    1 tl
  • lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine
    300 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 415.6 mg
Eiwitten 20.2 g
Calorieën 2236.8 kJ / 534.6 kcal
Vetten 20.3 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 7.4 g
Koolhydraten 68.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...