Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (2 x 2 cm) et légèrement congelée pendant 30-60 minutes
- 80 g d'échalotes
- 25 g de câpres au vinaigre
- 60 g de cornichons au vinaigre
- 1 bouquet de persil plat frais
- 20 g d'huile d'olive
- 1 trait de sauce au piment, type Tabasco®
- 30 g de moutarde
- 1 trait de sauce Worcestershire
- 10 g de cognac
- 2 jaunes d'œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 768 kJ / 183 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 3.3 g
- Vetten
- 9.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guacamole
5min
Sauce béarnaise
20min
Tartare de saumon
50 Min
Sauce tartare
10 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Tartare de saumon frais
15 Min
Tartare de thon et gaspacho
20min
Sauce chimichurri
5min
Ceviche de poisson
30 Min
Petits tartares de bœuf
1h
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Tartare de saumon aux fruits de la Passion
15 Min