Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 dose de pistils de safran
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto
- 60 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de tomates cerise, coupées en deux
- ½ bouquet de basilic frais, équeuté
- 5 tiges de cerfeuil frais, équeutées
- 40 g de pecorino, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1715 kJ / 410 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Risotto au pesto et au chèvre
30 min
Risotto tout vert
40 Min
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Trofie au pesto
40 Min
Risotto aux asperges
45 min
Risotto parmesan, olive et zeste de citron
35min
Risotto aux asperges
35min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35min
Risotto milanais au safran
30 min
Risotto au safran à la milanaise
1h 30 min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min
Risotto aux morilles
45 min