Risotto au safran, pecorino et tomates

Risotto au safran, pecorino et tomates

4.2 94 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 1 dose de pistils de safran
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 60 g de vin blanc sec
  • 700 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 1 branche de romarin frais effeuillée
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 150 g de tomates cerise coupées en deux
  • ½ bouquet de basilic frais équeuté
  • 5 tiges de cerfeuil frais équeutées
  • 40 g de pecorino râpé

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 10 g
Calorieën 1715 kJ / 410 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...