Compatibele versies
Carpaccio de bœuf, pesto de roquette, pecorino et caviar d'aubergines
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g d'aubergines, pelées et coupées en dés
- 5 gousses d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 100 g de pecorino
- 150 g de roquette
- 20 g de jus de citron
- 350 g de viande de bœuf, coupée en tranches fines
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1895 kJ / 452 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 32 g
In Collecties
Alternatieve recepten
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1 godz. 15 min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Ceviche de daurade au pamplemousse
1h 5 min
Pesto petits pois et ricotta
10min
Keftas d'agneau, asperges et sauce au sésame
35min
Carpaccio de veau vitello tonnato
1 godz.
Œuf mi-mollet aux épinards
1h 50min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Ceviche de dorade
10min
Tartare de saumon avocat-concombre
50min