Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de parmesan, en morceaux
- 70 g d'échalotes
- 15 g d'huile d'olive
- 320 g de riz vénéré
- 680 g d'eau
- 140 g de vin blanc
- 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 30 g de mascarpone
- 10 g de coriandre fraîche, pour la finition
- 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2547.8 kJ / 605 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 61.5 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 6.8 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 479.3 mg
Alternatieve recepten
Risotto milanais au safran
30 min
Spaghetti à la norma
45 min
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1 Std. 10 Min
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
20min
Nacho de kale
50 Min
Maquereaux sauce au citron et brocolis
45 min
Thon au beurre de basilic, riz et tomates
35 Min
Poires à la vapeur de thé, miel citronné
45 min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Shot détox carotte, orange, gingembre
10 min
Starmix - B
1 godz.
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 godz.