Cabillaud et riz vénéré

Cabillaud et riz vénéré

3.3 15 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
4 portions

Ingrediënten

  • 70 g de parmesan en morceaux
  • 70 g d'échalotes
  • 15 g d'huile d'olive
  • 320 g de riz vénéré
  • 680 g d'eau
  • 140 g de vin blanc
  • 4 filets de cabillaud (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 30 g de mascarpone
  • 10 g de coriandre fraîche pour la finition
  • 10 g de charbon actif en poudre (voir "Conseil(s)")

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 479.3 mg
Eiwitten 40.3 g
Calorieën 2547.8 kJ / 605 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.3 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 61.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...