
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bouillon de volaille
- 450 g de filet de poulet coupé en dés (1,5 cm)
- 150 g de blanc de poireau
- 150 g de carotte coupée en bâtonnets
- 150 g de céleri branche coupé en bâtonnets
- sel
- poivre moulu
- 2 jaunes d'œufs
- 150 g de fromage blanc nature
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 224 kcal / 931 kJ
- Eiwitten
- 33 g
- Vetten
- 6 g
- Koolhydraten
- 8 g