Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bouillon de volaille
- 450 g de filets de poulet, coupés en dés (1,5 cm)
- sel
- poivre moulu
- 150 g de blanc de poireau
- 150 g de carotte, coupée en bâtonnets
- 150 g de céleri branche, coupé en bâtonnets
- 150 g de fromage blanc nature
- 2 jaunes d'œufs
- 2 brins de feuilles de cerfeuil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 931 kJ / 224 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Soupe mystère
45 min
Lohikeitto (soupe traditionnelle lapone)
40 min
Roulés de dinde à la pancetta, épinards et sauce aux herbes
50 min
Eglefin à la mexicaine
40 min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55 Min
Boulettes sauce tomate et polenta de parmesan
1h 10 min
Waterzoï de poulet
1h 10 min
Gumbo de poulet façon cajun
35 min
Porc aux légumes à la Chinoise
1h 20 min