Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 cm de gingembre frais
- 2 gousses d'ail
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 700 g de sauté de veau
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3288 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Travers de porc à la bière
1 Std. 55 Min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1 Std. 20 Min
Bœuf Stroganov
55 min
Rôti de porc aux herbes et jambon
1 Std. 50 Min
Ragoût de canard et tagliatelle
30min
Côte de bœuf à basse température et aubergines
2hod. 45min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1 Std. 30 Min
Poulet au jasnières
1h 25 min
Rôti de veau à l'italienne
1u. 15min
Sauté de veau aux olives
1h
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h