Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3288 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Navarin d'agneau printanier
1h 25 min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 min
Risotto aux gambas, crème de galanga et citronnelle
40 min
Magret de canard, épinards et champignons
35 min
Pappardelles au lapin et au pesto
1h
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Limande-sole meunière et fondue de poireaux
45 min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Minichoux farcis au veau, parmesan et noisettes
1h 30min
Ragoût de canard et tagliatelle
30 min
Sauté de veau aux olives
1h
Rôti de veau à l'italienne
1h 15 min