Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de morilles déshydratées
- 50 g d'échalotes
- 2 gousses d'ail
- 2 cm de gingembre frais
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 700 g de sauté de veau
- 200 g de crème fraîche épaisse
- du sel
- du poivre moulu
- 400 g d'eau
- 250 g de blé précuit
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3288 kJ / 786 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 45 g
Alternatieve recepten
Sauté de veau aux olives
1h
Bœuf Stroganov
55min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Poulet basquaise
50min
Effiloché de lapin à la moutarde et champignons, poêlée de spaetzle
1h 30min
Bœuf en croûte feuilletée à la moutarde
2u. 40min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Veau mi-cuit aux morilles et légumes anciens
1h 20 min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Magret de canard, épinards et champignons
35 Min
Veau aux champignons, moutarde et tagliatelle
35 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h