Compatibele versies
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2855 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 37 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1h
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 min
Lentil and Pancetta Stew
1h