Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 1 ½ c. chá de sal
-
200
g arroz basmati
of 200 g arroz agulha - 200 g batata-doce cortada em pedaços (3 cm)
- 100 g brócolos, só os floretes cortados em metades
- 2 dentes de alho
- 10 g gengibre fresco cortado em fatias (2 mm)
- 40 g chalota
- 20 g óleo vegetal
- 200 g beringela cortada em pedaços (2 cm)
- 400 g leite de coco
- 2 - 3 c. chá de pasta de caril verde (ver dica)
- ½ cubo de caldo de legumes esfarelado
- 100 g grão-de-bico cozido escorrido
- 1 c. chá de açúcar amarelo
- 80 g maçaroca de milho baby, escorrida
- 80 g ervilhas de quebrar
- 3 pés de coentros, só as folhas
- 2 limas
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1111 kJ / 265 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 809 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Feijoada vegetariana
1 Std. 20 Min
Dal makhani - Lentilhas com manteiga
8h 50min
Almôndegas de cogumelos shitake com molho de miso e tahini
1 Std. 20 Min
Estufado de amendoim africano
50min
Creme de lentilhas picante com seitan - TM31
35 Min
Sopa de thenthuk
1 godz.
Fajitas de tofu e vegetais
25 Min
Caril tailandês
45 Min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Falafel com húmus de beterraba
20min
Caril de batata-doce
30 Min
Húmus de aproveitamento de legumes
10min