Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2086 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Tagliatelle com favas e molho de ricota e hortelã
30min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1 Std. 10 Min
Fakes moutzentra (lentilhas com arroz)
45 min
Risoto de ervilhas, espargos e favas
30min
Risoto com romã, queijo azul e conhaque
45 min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Dahl de lentilhas, amêndoa e cebola roxa
2h 40min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de cevadinha com cogumelos
50 Min
Húmus
10 min