Risoto de cevada perolada, agrião e espargos

Risoto de cevada perolada, agrião e espargos

4.6 7 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    35 g
  • espargos verdes cortados em pedaços pequenos
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • manteiga
    50 g
  • cevada perolada
    280 g
  • vinho branco
    40 g
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de legumes caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de legumes
  • água
    900 g
  • agrião só as folhas
    120 g
  • limão só a raspa
    1
  • manjericão cortado grosseiramente
    30 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 16 g
Calorieën 2086 kJ / 499 kcal
Vetten 25 g
Vezels 10 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...