Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g queijo parmesão
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 300 g espargos verdes cortados em pedaços pequenos
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 50 g manteiga
- 280 g cevada perolada
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
of 1 cubo de caldo de legumes - 900 g água
- 120 g agrião, só as folhas
- 1 limão, só a raspa
- 30 g manjericão cortado grosseiramente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2086 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Millet com legumes e molho tahini
45min
Salada de milho painço, lentilhas e romã
2 Std. 35 Min
Salada de trigo sarraceno com pimentos
50min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Piza naan de batata-doce com brócolos e queijo feta
1h
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1h 10min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3h
Panquecas de grão
20min
Risoto de beterraba
30min
Quinoa malandra de cogumelos
40min