Papillote d'églefin sauce satay

Papillote d'églefin sauce satay

3.4 17 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
  • 1 c. à café cassonade
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de piment
  • 50 g de crème de coco
  • 1 pincée de curry en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 15 g de sauce de soja
  • 1 cm gingembres frais
  • 200 g de pousses de bambou en conserve
  • 1 œuf
  • 4 filets d'églefin surgelés, préalablement décongelés
  • 250 g de riz thaï
  • 1200 g d'eau

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 591.8 mg
Eiwitten 30.8 g
Calorieën 1849.3 kJ / 438.3 kcal
Vetten 11 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 52.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...