Epaule de chevreau roulée au pesto

Epaule de chevreau roulée au pesto

3.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 800 g de pommes de terre farineuses (bintje, marabel, manon…), coupées en cubes de 3 cm de côté environ
  • 350 g de lait
    350 g d'eau
  • du sel
  • 1 épaule de chevreau désossée
  • 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • du poivre moulu
  • 30 g de beurre
    30 g d'huile d'olive
  • 3 brins de basilic frais équeutés

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 45 g
Calorieën 2173 kJ / 520 kcal
Vetten 21 g
Koolhydraten 35 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...