Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g beef rump steak, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 2 eggs
- 50 g breadcrumbs
- 100 g milk
- 1 ¼ tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 150 g button mushrooms, cut into quarters
- olive oil, for frying
- 300 g pork fillet, cut into pieces (2-3 cm), partially frozen
- 1 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp garlic powder
- 200 g skinless chicken breast fillets, cut into 1 cm-thick strips
- 800 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 785.3 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 29.5 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 457.9 mg
Alternatieve recepten
Warm wasabi potato salad
30 min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2u. 50min
Lamb tikka with spicy eggplant
Geen beoordelingen
Everyday gourmet butter
35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1h
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Savoiardi with mango and passionfruit
2 Std. 10 Min
Crab linguine
30 min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Traditional Apple pie
1h 30min