Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Onion bhaji
45 min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20min
Hearty seafood chowder
45 min
Moroccan lamb meatballs with batbout flatbreads
1 Std. 50 Min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Lamb dhansak
25 Std. 45 Min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Stuffed chicken with herbed mushroom rice
2 godz. 15 min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Adobo beef
1h 10min
Cheat's Sriracha sauce
168h 30min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 Std. 30 Min