Apparaten en accessoires
Smoked Indian-spiced quail
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
401.1 mg
Eiwitten
70.2 g
Calorieën
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Vetten
64.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Orange and almond cake
2u. 20min
Sunday lamb roast
Geen beoordelingen
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20min
Ladoo
1u. 20min
Mini banoffee bombe Alaskas
24u. 30min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Geen beoordelingen
Pork cannelloni with vegetable sauce
1u.
Cranberry pistachio spiced muffins
50min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Hazelnut banana bread
1u. 15min
Hazelnut torte
3u. 15min
Apple and date cake
1u. 30min