Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gwinganna Barramundi escabeche
45 Min
Meat Stock Paste
Geen beoordelingen
Ube nut pie
5hod. 10min
Spiced red wine pears
45 Min
Chilli mussels with risoni
35 dk
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM5)
3 Std. 35 Min
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1h 10min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Kaffir lime granita
40 dk
Coconut and pistachio delight
1h 10min
Champagne poached chicken terrine
1h 30min