Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spiced quail
- 1 cinnamon quill
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp fennel seeds
- 4 cardamom pods
- 1 tsp dried chilli flakes
- 8 quails, legs trussed (see Tips)
- 40 g ghee, softened
Onion and cashew topping
- 30 g ghee
- ½ red onion, cut into thin slices
- 50 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 50 g raw cashews
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3709.6 kJ / 883.3 kcal
- Eiwitten
- 70.2 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 64.3 g
- Verzadigd vet
- 24.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 401.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 Std. 25 Min
Avial (vegetables in yoghurt)
30 min
Lemon rasam
40min
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1h 45min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Shui zhu niu rou (chilli beef)
20 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Crayfish Pies
1h 15min
Baked masala fish
1h 15min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min