Apparaten en accessoires
Smoked Indian-spiced quail
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 20min
4 portions
Ingrediënten
Spiced quail
-
cinnamon quill1
-
coriander seeds2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
fennel seeds2 tsp
-
cardamom pod4
-
dried chilli flakes1 tsp
-
quails legs trussed (see Tips)8
-
ghee softened40 g
Onion and cashew topping
-
ghee30 g
-
red onion cut into thin slices½
-
water50 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
raw cashews50 g
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped4 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portion
Natrium
401.1 mg
Eiwitten
70.2 g
Calorieën
3709.6 kJ /
883.3 kcal
Vetten
64.3 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
24.5 g
Koolhydraten
6.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Barbecue
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Sticky Apple Pork Ribs
2u. 30min
Chocolate and nut babka
3u.
Hornazo
Geen beoordelingen
Beef rendang
1u. 55min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Vegetable filled pastries (Lukhmi)
1u. 10min
Crostini with mushrooms and fontina
35min
Bloody Maria
2u. 45min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1u. 5min
Pearl rice meatballs
2u.
Fortune cookies
2u. 5min
Aromatic chicken pilaf
1u. 20min