Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet de dorade grise à la normande
1 godz.
Tajine de lotte au citron confit
1 godz. 35 min
Solette du bassin, moules et coques, fondue de poireau
1 godz. 15 min
Mijoté de lotte aux épices
50 min
Lotte à la provençale
50 min
Tartare saumon-saint-jacques et sauce aux herbes
40 min
Lotte à la diepoise
40 min
Papillotes de saumon, citron confit-gingembre
45 min
Crème d'huître
35 min
Sauce dieppoise
35 min
Raie aux câpres
45 min
Maquereaux à la moutarde
30 min