Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 brins de persil frais, équeutés
- 1 orange non traitée (zeste et pulpe)
- 1000 g d'eau
- 550 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, coupées en morceaux de 5 cm
- 80 g de beurre clarifié (voir "Conseil(s)")
- du sel
- du poivre moulu
- 16 - 24 ormeaux, décoquillés par le poissonnier
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1625 kJ / 386 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
Mousseline de carotte à l'orange, purée de petits pois chèvre et coriandre
45min
Soupe de crevettes-légumes, crème montée aillée et chips de parmesan
45min
Compote de pommes à la vanille
20min
Merlan et purée de céleri-rave
35min
Ragoût de fruits de mer et poisson à la tomate
50min
Sabayon au vouvray
15 Min
Parmentier merlan-haddock et purée de patate douce
1sa 25 dk
Fondue de poireaux, moules et coques
1h
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Soupe chinoise crevettes et vermicelles
25 min
Soupe poireau-pomme de terre
1h