Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 200 g bulgur
- 80 g chalota
- 10 folhas de hortelã
- 50 g azeite
- 1 limão (raspa e sumo)
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 100 g miolo de noz partido grosseiramente
- 400 g grão-de-bico cozido escorrido
- 150 g tomate maduro, cortado em cubos
- 240 g requeijão esfarelado grosseiramente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1399.7 kJ / 334.5 kcal
- Eiwitten
- 12.3 g
- Koolhydraten
- 36.5 g
- Vetten
- 17.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 516.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Moussaka de lentilhas
2h 20min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30 Min
Cuscuz mediterrânico
10min
Orzo com abóbora e pimento
35 Min
Salada quente de couve kale, feijão-branco, noz e bagas de goji
40min
Salada de bulgur, feijão e atum
45min
Tabule com bulgur
30 Min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Atum fresco com feijão-verde
30 Min
Tagliatelle com pesto de ervilhas e ovos quentes
30 Min
Salada de maçã e grão
20 Min
Salada de feijão-verde, grão e requeijão
35 Min