Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g água
- 400 g cenoura c/ casca, cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 250 g arroz jasmine
- 200 g cogumelos frescos cortados em metades
- 150 g brócolos, só os floretes
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
- 100 g manteiga de amendoim
- 10 g açúcar
- 30 g molho de soja
- ½ c. chá de pimenta
- 10 g óleo de sésamo
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras finas (0,5x5 cm aprox.)
- 50 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 150 g caju torrado c/ sal
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3145.6 kJ / 751.8 kcal
- Eiwitten
- 21.8 g
- Koolhydraten
- 88.1 g
- Vetten
- 37.9 g
- Verzadigd vet
- 6.7 g
- Vezels
- 8.9 g
- Natrium
- 527.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1 Std.
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25 Min
Pastéis de batata com cogumelos
1 Std.
Gratinado de brócolos e quinoa com creme de couve-flor da Sena
1 Std.
Medalhões vegetarianos
1 Std. 10 Min
Fajitas de tofu e vegetais
25 Min
Beringelas recheadas com cuscuz de legumes
30 Min
Hambúrgueres de lentilhas da Sena
2 Std. 50 Min
Tofu com caril katsu vegan
1 Std.