Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g pork knuckle, cut in pieces (4-5 cm)
- 900 g water
- 120 g old ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 120 g young ginger, cut in slices (0.5 cm)
- 30 g sesame oil
- 6 eggs, with shell
- 200 g black vinegar
- 500 g sweet vinegar
- 110 g palm sugar (gula Melaka)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1628 kJ / 389 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min
Rice Wine Chicken
30 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
White Radish Pork Rib Soup
3u.
Sesame Crème
10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Yam Rice
45 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3h 10min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Braised pork belly
55 Min