Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Eggplant Stacks
1h 35min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10min
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
45 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 Min
Slow Cooked Chicken Stew in Bread Boules
3 Std. 50 Min
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 Min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Kedgeree
45 Min
Peach Glazed Ham
1h 15min
Basic Soup Purée
45 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Creamed Spinach
30 Min