Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Manhattan Clam Chowder
55min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6 godz. 45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5 min
Nicoise Salad
1h 15min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2 godz. 10 min
Irish Seafood Chowder
55min
Chicken Mole Verde
1h 5min
Peeler Mashed Potatoes
35min