Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Eiwitten
- 58 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 51.8 g
- Verzadigd vet
- 13.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 693.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15 min
Gazpacho
1h 15min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Crêpes Suzette
1h 20min
Green Asparagus Soup with Spicy Pine Nuts
1h 10min
Aji Verde Sauce
1h
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50min
Basic Soup Purée
45 Min