Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spaghetti alla chitarra
- 300 g di farina di semola di grano duro
- 1 pizzico di sale
- 160 g di acqua
Sugo all'aragosta
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 50 g di cipolla bianca a pezzi
- 1 peperoncino rosso secco (optioneel)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di aragosta, la polpa a pezzi (3 cm)
- 1 pizzico di sale
- 400 g di passata di pomodoro
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 6196.5 kJ / 1481 kcal
- Eiwitten
- 50.7 g
- Koolhydraten
- 208.5 g
- Vetten
- 46.1 g
- Verzadigd vet
- 6.4 g
- Vezels
- 20.2 g
- Natrium
- 3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bucatini con le canocchie
35min
Penne al ragù di polpo
1ωρ.
Spaghetti alla marinara in bianco
50min
Pasta risottata alle vongole
1ωρ.
Spaghetti ai gamberi con zucchine e finocchietto
30min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5min
Linguine ai gamberoni
30min
Ravioli all'astice con sautè di vongole
4h
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Calamarata cozze e vongole su vellutata di piselli
2 godz. 30 min
Linguine al nero di seppia
45 Min
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min