Apparaten en accessoires
洋蔥炒蛋
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
蛋2 顆
-
鹽 (蛋液和炒蛋用)¼ 茶匙
-
油10 克
-
水15 克
-
洋蔥 切粗絲(約1公分)200 克
-
黑胡椒粗粒1 小撮
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
249.7 mg
Eiwitten
7.8 g
Calorieën
636.7 kJ /
152.2 kcal
Vetten
9.8 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
4457.1 g
Koolhydraten
9.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
產後補給站
74 recepten
Taiwan
Taiwan