Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 克 油 (炒蝦和炒蛋用)
- 150 克 生白蝦仁 ,去腸泥 (詳見要訣)
- 10 克 米酒
- 4 顆 蛋
- ¼ 茶匙 鹽
- ⅛ 茶匙 白胡椒粉
- 15 克 蔥 ,切蔥花
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1727.7 kJ / 413.3 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 572.5 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 680.6 mg