Apparaten en accessoires
蝦仁炒蛋
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
2 人份
Ingrediënten
-
油 (炒蝦和炒蛋用)55 克
-
生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)150 克
-
米酒10 克
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
蔥 切蔥花15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
680.6 mg
Eiwitten
22.8 g
Calorieën
1727.7 kJ /
413.3 kcal
Vetten
33.7 g
Vezels
0.6 g
Verzadigd vet
572.5 g
Koolhydraten
5.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
超市系列-海鮮
9 recepten
Taiwan
Taiwan