蝦仁炒蛋
TM5 TM6

蝦仁炒蛋

2.5 (29 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 55 克 油 (炒蝦和炒蛋用)
  • 150 克 生白蝦仁 ,去腸泥 (詳見要訣)
  • 10 克 米酒
  • 4 顆 蛋
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ⅛ 茶匙 白胡椒粉
  • 15 克 蔥 ,切蔥花

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1727.7 kJ / 413.3 kcal
Eiwitten
22.8 g
Koolhydraten
5.3 g
Vetten
33.7 g
Verzadigd vet
572.5 g
Vezels
0.6 g
Natrium
680.6 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten