蝦仁炒蛋

蝦仁炒蛋

2.5 29 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
2 人份

Ingrediënten

  • (炒蝦和炒蛋用)
    55 克
  • 生白蝦仁 去腸泥 (詳見要訣)
    150 克
  • 米酒
    10 克
  • 4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ⅛ 茶匙
  • 切蔥花
    15 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 680.6 mg
Eiwitten 22.8 g
Calorieën 1727.7 kJ / 413.3 kcal
Vetten 33.7 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 572.5 g
Koolhydraten 5.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...