Apparaten en accessoires
蒜味木耳炒花椰菜
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
水 (川燙用)1000 克
-
綠花椰菜 切小朵(約3公分)150 克
-
紅蘿蔔 切薄片30 克
-
蒜頭20 克
-
油10 克
-
新鮮黑木耳 切塊(約2公分)100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
334 kJ /
79.9 kcal
Vetten
3.9 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
11.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
幸福便當菜
61 recepten
Taiwan
Taiwan