蒜味木耳炒花椰菜

蒜味木耳炒花椰菜

3.4 19 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • (川燙用)
    1000 克
  • 綠花椰菜 切小朵(約3公分)
    150 克
  • 紅蘿蔔 切薄片
    30 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 10 克
  • 新鮮黑木耳 切塊(約2公分)
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.1 g
Calorieën 334 kJ / 79.9 kcal
Vetten 3.9 g
Vezels 3 g
Koolhydraten 11.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...