蒜味木耳炒花椰菜
TM5 TM6

蒜味木耳炒花椰菜

3.4 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1000 克 水 (川燙用)
  • 150 克 綠花椰菜 ,切小朵(約3公分)
  • 30 克 紅蘿蔔 ,切薄片
  • 20 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 100 克 新鮮黑木耳 ,切塊(約2公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Voeding
per 1 人份
Calorieën
334 kJ / 79.9 kcal
Eiwitten
2.1 g
Koolhydraten
11.2 g
Vetten
3.9 g
Vezels
3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten