芋頭燒雞

芋頭燒雞

4.6 18 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份

Ingrediënten

  • 20 克
  • 切段
    15 克
  • 新鮮香菇 切片
    3 朵
  • 芋頭 去皮、切塊(約3公分)
    350 克
  • 帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)
    500 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 26.174 g
Calorieën 1472 kJ / 351 kcal
Vetten 14.98 g
Vezels 2.244 g
Koolhydraten 26.273 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...