Apparaten en accessoires
芋頭燒雞
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
蔥 切段15 克
-
新鮮香菇 切片3 朵
-
芋頭 去皮、切塊(約3公分)350 克
-
帶皮雞腿肉 切塊(約3公分)500 克
-
醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
水100 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
26.174 g
Calorieën
1472 kJ /
351 kcal
Vetten
14.98 g
Vezels
2.244 g
Koolhydraten
26.273 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
台灣四季家常菜
71 recepten
Taiwan
Taiwan