牛肝菌野菇燉飯

牛肝菌野菇燉飯

4.5 10 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 乾燥牛肝菌
    15 克
  • 600 克
  • 白米 洗淨
    300 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    50 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    150 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    100 克
  • 橄欖油
    30 克
  • 高湯
    360 克
  • 帕瑪森起士粉 少許
  • 黑胡椒粉 少許

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 149.5 mg
Eiwitten 11.5 g
Calorieën 1755.1 kJ / 419.9 kcal
Vetten 11 g
Vezels 3.5 g
Verzadigd vet 10.7 g
Koolhydraten 68.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...