Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 乾燥牛肝菌
- 600 克 水
- 300 克 白米 ,洗淨
- 50 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
- 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
- 100 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- 30 克 橄欖油
- 360 克 高湯
- 帕瑪森起士粉 ,少許
- 黑胡椒粉 ,少許
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1755.1 kJ / 419.9 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 68.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 149.5 mg