牛肝菌野菇燉飯
TM6

牛肝菌野菇燉飯

4.5 (10 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 克 乾燥牛肝菌
  • 600 克 水
  • 300 克 白米 ,洗淨
  • 50 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 150 克 洋蔥 ,切塊(約3公分)
  • 100 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
  • 30 克 橄欖油
  • 360 克 高湯
  • 帕瑪森起士粉 ,少許
  • 黑胡椒粉 ,少許

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1755.1 kJ / 419.9 kcal
Eiwitten
11.5 g
Koolhydraten
68.5 g
Vetten
11 g
Verzadigd vet
10.7 g
Vezels
3.5 g
Natrium
149.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten