Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 克 油
- 5 克 薑 ,切片
- 1 根 新鮮紅辣椒 ,切斜片
- 3 枝 蔥 ,切段
- 2 大匙 醬油
- 1 大匙 蕃茄醬
- 1 茶匙 糖
- 1 大匙 米酒
- 100 - 150 克 水
- 200 克 草蝦 (約10隻),剪去鬚腳和腸泥
- 100 克 寬粉條 (約2把),以水沖洗至軟,剪成二段
- ¼ 茶匙 香油
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 753 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.29 g