百合燉雪梨
TM31 TM5 TM6

百合燉雪梨

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 30 克 新鮮百合 ,先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時
  • 1 顆 水梨 (約300克),切塊
  • 20 克 冰糖粉
  • 650 克 水 (含料理和蒸煮用水)
  • 3 顆 紅棗 , 浸泡2小時,切片

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1159 kJ / 277 kcal
Eiwitten
2 g
Koolhydraten
70.48 g
Vetten
1.5 g
Vezels
8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten