Apparaten en accessoires
百合燉雪梨
Voorbereiding. 4u.
Totaal 4u. 30min
1 人份
Ingrediënten
-
新鮮百合 先以熱水汆燙,放入冷水泡發4小時30 克
-
水梨 (約300克),切塊1 顆
-
冰糖粉20 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)650 克
-
紅棗 浸泡2小時,切片3 顆
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
1159 kJ /
277 kcal
Vetten
1.5 g
Vezels
8 g
Koolhydraten
70.48 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
甜品&甜湯
11 recepten
Taiwan
Taiwan