Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
蔥肉餡
- 250 克 豬絞肉
- 1 大匙 醬油
- 1 大匙 米酒
- 2 大匙 水
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 五香粉
- 10 克 油
- 50 克 蔥 ,切蔥花
包子麵糰
- 210 克 中筋麵粉 ,多備一些撒粉用
- 60 克 水
- ½ 茶匙 乾酵母粉
- 20 克 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- 70 克 牛奶
- 1 茶匙 油
蒸包子
- 600 克 水
- Voeding
- per 1 個
- Calorieën
- 1117.7 kJ / 267.4 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 30.6 g
- Vetten
- 9.3 g
- Vezels
- 1.2 g