韭菜豬肉水餃

韭菜豬肉水餃

2.9 22 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 個

Ingrediënten

  • 韭菜 切段(約1公分)
    350 克
  • 切段(約1公分)
    150 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 醬油
    1 茶匙
  • 豬絞肉
    350 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 水餃皮
    30 張

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 個

Eiwitten 3.1 g
Calorieën 248.1 kJ / 59.3 kcal
Vetten 2.5 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 6.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...