Apparaten en accessoires
韭菜豬肉水餃
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 個
Ingrediënten
-
韭菜 切段(約1公分)350 克
-
蔥 切段(約1公分)150 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
醬油1 茶匙
-
豬絞肉350 克
-
純芝麻油20 克
-
水餃皮30 張
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
3.1 g
Calorieën
248.1 kJ /
59.3 kcal
Vetten
2.5 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
6.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan