豆豉蒸魚
TM5 TM6

豆豉蒸魚

4.4 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 克 新鮮鯧魚 ,魚身兩面各劃上三刀
  • 20 克 薑 ,切片
  • 1 大匙 米酒
  • 60 克 豆豉醬 (自製)
  • 500 克 水
  • 30 克 新鮮香菜 ,切碎
  • 20 克 蒜頭 ,切碎
  • 10 克 新鮮紅辣椒 ,去籽,切絲

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1188.8 kJ / 284.4 kcal
Eiwitten
20.8 g
Koolhydraten
7.8 g
Vetten
18.3 g
Vezels
4.7 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten