Apparaten en accessoires
豆豉蒸魚
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份
Ingrediënten
-
新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀400 克
-
薑 切片20 克
-
米酒1 大匙
-
豆豉醬 (自製)60 克
-
水500 克
-
新鮮香菜 切碎30 克
-
蒜頭 切碎20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
985.5 mg
Eiwitten
20.8 g
Calorieën
1188.8 kJ /
284.4 kcal
Vetten
18.3 g
Vezels
4.7 g
Verzadigd vet
57.9 g
Koolhydraten
7.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚私房菜
6 recepten
Taiwan
Taiwan