豆豉蒸魚

豆豉蒸魚

4.4 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮鯧魚 魚身兩面各劃上三刀
    400 克
  • 切片
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 豆豉醬 (自製)
    60 克
  • 500 克
  • 新鮮香菜 切碎
    30 克
  • 蒜頭 切碎
    20 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 985.5 mg
Eiwitten 20.8 g
Calorieën 1188.8 kJ / 284.4 kcal
Vetten 18.3 g
Vezels 4.7 g
Verzadigd vet 57.9 g
Koolhydraten 7.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...