Apparaten en accessoires
糙米排骨粥
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
水1400
-
糙米 預先淨泡2小時150 克
-
排骨 預先川燙去血水400 克
-
短梗米50 克
-
鹽 或依個人口味調整½ - 1 茶匙
-
芹菜 切末20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
289.8 mg
Eiwitten
23.1 g
Calorieën
16622.5 kJ /
397.7 kcal
Vetten
15.7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
32.2 g
Koolhydraten
38.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
春季食療
8 recepten
Taiwan
Taiwan