Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水
- 500 克 排骨 ,以熱水川燙去血水
- 50 克 米酒
- 1 包 中藥包 (詳見要訣)
- 10 克 薑 ,切片
- 10 克 當歸
- 1 大匙 枸杞
- 1 大匙 醬油
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1634.5 kJ / 392.5 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 30.5 g
- Vezels
- 0.2 g