Apparaten en accessoires
藥燉排骨
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 10min
4 人份
Ingrediënten
-
水1200 克
-
排骨 以熱水川燙去血水500 克
-
米酒50 克
-
中藥包 (詳見要訣)1 包
-
薑 切片10 克
-
當歸10 克
-
枸杞1 大匙
-
醬油1 大匙
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
24.5 g
Calorieën
1634.5 kJ /
392.5 kcal
Vetten
30.5 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
尚讚!台灣味
11 recepten
Taiwan
Taiwan